Tembang Jawa Pitik Cilik


Tembang Jawa Pitik Cilik

Aku duwe pithik cilik, wulune blirik
Cucuk kuning jengger abang, tarung mesti menang
Sopo wani karo aku, musuh pithikku

Written by arifunasiin