Tembang Jawa Pitik Cilik



Tembang Jawa Pitik Cilik

Aku duwe pithik cilik, wulune brintik
Cucuk kuning jengger abang, tarung mesti menang
Sopo wani karo aku, musuh pithikku

Written by arifunasiin