Posts Tagged: suara pitik cilik

  • Blog

    Tembang Jawa Pitik Cilik

    Posted on by

    Tembang Jawa Pitik Cilik – Aku duwe pithik cilik, wulune brintik Cucuk kuning jengger abang, tarung mesti menang Sopo wani karo aku, musuh pithikku